Image
SprekersDesiree Dona

Desiree Dona is bedrijfsarts en klinisch arbeidsgeneeskundige in de oncologie bij het Radboudumc. Haar missie: arbeid als behandeldoel op de kaart zetten.

Martin Appelo

Martin Appelo is zelfstandig GZ-Psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Hij geeft lezingen en workshops op basis van jarenlange praktische en wetenschappelijke ervaring met ernstig psychisch lijden en met interactieproblemen tussen mensen, binnen teams en in organisaties.

Jan Verhoeven

Jan is psycholoog, fysio-manueel therapeut en directeur van Condite, gespecialiseerd bureau voor individuele begeleidingstrajecten gericht op zelfstandig functioneren en werkhervatting van de cliënten. Cognitieve re-integratie is hun specialisatie. Jan is ook hij docent bij- en nascholing.Cobi Oostveen

Cobi Oostveen is zelfstandig bedrijfsartsconsulent oncologie. Ze heeft extra expertise op de thema’s “kanker en werk”,  “vitaliteit” en “mental coaching”. Ze ondersteunt en motiveert zowel de individuele werkende als een werkgever, met vragen en uitdagingen op diverse thema’s.

Haije Wind

Sinds oktober 2017 is Haije Wind met emeritaat. Daarvoor was hij werkzaam als bijzonder hoogleraar Sociale Verzekeringsgeneeskunde aan het Amsterdam UMC. Op dit moment werkt hij op tijdelijke basis bij UWV afdeling SMZ/CEC, waar hij zich vooral bezighoudt met opleiden.

Jan Roelevink

Jan Roelevink is belangenbehartiger bij stg. Hematon met de portefeuille kanker en werk als aandachtsgebied. Daar is hij ook ervaringsdeskundig coach kanker en werk. Hiervoor werkte hij als zelfstandig ondernemer de financiële dienstverleningWilliam Yang

William Yang studeerde theologie en sociale wetenschappen en promoveerde in 2018 op een dissertatie in de religiewetenschappen. William nam in 1990 het initiatief tot het Taborhuis voor psycho-spirituele ondersteuning voor mensen met kanker en in 2018 tot kleinschalige Taborcirkels met landelijke verspreiding.

Ton Jenner

Ton Jenner is bedrijfsarts en bedrijfsartsconsulent oncologie (baco) in de regio’s Twente en Achterhoek. Als bedrijfsartsconsulent oncologie is hij ook secretaris van het landelijk baco-platform en geeft hij onder andere voordrachten en workshops voor beroepsbeoefenaren in de oncologie en voor patiëntenorganisaties.

Machteld Wymenga

Machteld Wymenga is internist oncoloog in het Medisch Spectrum Twente, en medisch manager van de vakgroep interne geneeskunde en van het oncologisch centrum van het MST. Daarnaast is zij voorzitter van de commissie BOM (beoordeling oncologische middelen van de NVMO (Nederlandse vereniging voor Medische Oncologie) en bestuurslid van de NVMO.Joyce Vermeer

Joyce Vermeer is systeemtherapeut bij het Helen Dowling Instituut en heeft veel ervaring in het behandelen van chronische vermoeidheid na kanker, zowel in groepstherapie als met E-health.